AFDELING C | JOUW MOBIELE AFDELING COMMUNICATIE

" Een goed idee voor iedere ondernemer in het MKB "

Publiciteit Bouwbedrijf Kreeft

Schrijven voor LedsGoEco

De website voor LedsGoEco: nu online! Zo werkte ik als strateeg en copywriter mee aan dit concept.

Campagnes

Jij hebt een verhaal. Dit moet gehoord, gezien en begrepen worden. Door precies díe mensen die jij voor ogen hebt. TIjd voor actie!


Copywriting

Jij kunt wel wat inspiratie gebruiken. Of iemand die jouw teksten nakijkt of nog liever...jouw commerciele content schrijft.


Content

Spraakmakende inhoud voor je (digitale) publicaties. Hoe wordt jouw content leuker (én interessanter) voor jouw doelgroep?


'Tineke regisseert het adviestraject in een ontspannen, maar gedreven sfeer, waardoor je je eigen visie extra scherp voor ogen krijgt.'
Marc de Winter - Architectural Consultancy


Blogs door Tineke van den Dikkenberg 

Bij de loodgieter thuis lekt de kraan

Ja echt. Want al vijf jaar werk ik als zelfstandig ondernemer in de communicatie. Ik adviseer, schrijf, ontwerp, doe vormgeving....maar nog nooit had ik een eigen visitekaartje! Tot op de dag van vandaag. Opeens had ik deze week de juiste inspiratie voor de vormgeving. Gelukkig maar, want ik had ze vandaag écht nodig voor een evenement. Dat lukte allemaal op tijd dankzij het snelle en goede drukwerk van Prinservice Ede. En ik moet heel eerlijk zeggen: het voelde fantastisch om vanavond tijdens de netwerkborrel van BIZ (ondernemersnetwerk Ede) rijkelijk met de kaartjes te strooien. Had ik dat maar vijf jaar eerder gedaan. Het resultaat? Vijf nieuwe leads die ik morgen mag bellen. Hoppa. Dus: ben jij een ondernemer en is dit een herkenbaar verhaal? Schaam je vooral niet maar neem van mij aan: stel niet langer uit. Dus ben je fietsenmaker: plak die band van je dochter. Ben je tekstschrijver: ga nou eindelijk eens zitten voor jouw eigen nieuwsbrief. Laat zien hoe belangrijk jouw product of dienst is door het op jouw eigen leven of onderneming toe te passen. Volgens mij maakt dat je geloofwaardiger dan welke reclame dan ook.

Voorstel aanvragen