Campagnes

Jij wilt meer klanten. Of je naamsbekendheid vergroten. Afdeling C ontwikkelt crossmediale campagnes om je marketing- en communicatiedoelstellingen beter en sneller te behalen.

Ligt de focus op branding? Dan ontwikkelen we een campagne die gericht is op het positief onder de aandacht brengen van jouw merk. Ben je op zoek naar een manier om de community te laten groeien? Dan initiëren we een actie die gericht is op het vergroten van jouw fanbase. Wil je juist de betrokkenheid van jouw doelgroep vergroten? Dat kan door een onderwerp uit te diepen  die extra waarde biedt voor de community. We brainstormen graag met je verder over deze thema's. 

Communicatieplan

Verandering realiseren met krachtig geformuleerde communicatieboodschappen, dat doet Afdeling C. We brengen de boodschap via het juiste kanaal en op het juiste moment bij de juiste doelgroep. Wie zijn jouw doelgroepen? Wat willen ze, wanneer willen ze dat en wat doen ze nu?

Afdeling C adviseert hierbij op strategisch niveau. Wij maken een scan van je bedrijf en de markt waarin je onderneemt, je klanten en je concullega's. Aan de hand hiervan formuleren we doelen die we met behulp van de juiste communicatieboodschap en media gaan nastreven.

Dat advies is objectief. WIj werken onafhankelijk, daarom ben je vrij om zelf te bepalen of je met ons verder gaat met dit advies.