Jouw eigen mobiele afdeling communicatie, dat is een goed idee voor iedere ondernemer in het MKB. 

Afdeling C is jouw professionele afdeling communicatie, maar dan flexibel en mobiel dus alleen waar en wanneer jij het nodig hebt

Voor veel MKB-ondernemers in de regio Ede en Veenendaal is een eigen communicatiemedewerker een bridge too far. Laat staan een eigen afdeling communicatie!
Toch heeft iedere onderneming, klein of groot, behoefte aan professionele communicatie. Denk bij online communicatie aan het verzinnen van goede campagnes op Facebook, aan het bijhouden van de website of aan het schrijven van tekst voor de nieuwsbrief.
Ook offline moeten veel communicatie-taken professioneel worden uitgevoerd. Het ontwerpen van de productfolder, je visitekaartjes drukken of het opstellen van een personeelsadvertentie. 
 
Professionaliseren van bedrijfscommunicatie
Met mijn specialisme ondersteun ik MKB'ers met hun bedrijfscommunicatie. Ondernemers zijn ontzettend goed in hun vak, zoals diners koken, huizen bouwen of tandartsstoelen verkopen. Hun passie, hun vuur werkt aanstekelijk. Op deze manier werven veel ondernemers via mond-tot-mondreclame hun klanten. Volgens mij is dit ook de belangrijkste vorm van communicatie: persoonlijk contact.
Maar wanneer het bedrijf groeit, komt iedere ondernemer op het punt dat de bedrijfscommunicatie door een professional moet worden uitgevoerd. Soms is een paar keer per jaar voldoende, bij anderen een aantal uren per maand. 

Daarbij ondersteunt Afdeling C.