Afdeling C inspireert en motiveert ondernemers om hun communicatie te professionaliseren. Daarom schrijft Tineke blogs. Over allerlei communicatie-gerelateerde thema's, rechtstreeks uit het (zaken)leven gegrepen.  

Hike&Bike slaat drie vliegen in één klap

Zo komt jouw organisatie positief onder de aandacht: goede publiciteit. Gebruik verschillende media en kies per medium passende content! Lees hier wat Afdeling C deed voor Bouwbedrijf Kreeft. 

Klik hier en lees het hele verhaal

Top 3 beste Pride-inhakers (én de slechtste)

Je kunt mij als marketeer -met de focus op social media- niet gelukkiger maken dan met goeie inhakers op sociale netwerken. Tel daar bij dat ik de Pride het allermooiste evenement vind van Nederland. Deze drie posts vond ik het allerbest en ik leg uit waarom. Liefde voor iedereen namens Afdeling C ;-)

Klik hier en lees het hele verhaal

7 x je woordje klaar hebben bij aquisitie

Jij staat je verkooppraatje te houden tegen een potentiele klant.. en dan wordt je de mond gesnoerd met een steengoed argument. Sta je dan met je bek vol tanden. Of toch niet? Lees hier hoe je in elk geval altijd een goede reactie klaar hebt.

Klik hier en lees het hele verhaal

Bij de loodgieter thuis lekt de kraan

Ken je het spreekwoord? Nou, ik pas sinds vandaag. Ik hoorde 'm vandaag van een klant van me: een webdesigner die mij benaderde voor foto's en tekst voor zijn eigen website. Al jarenlang maakt hij websites voor klanten maar zijn eigen site is nog steeds niet af. Nou, ik stond er niet raar van te kijken want zo'n soortgelijk probleem had ik dus ook...maar dan met visitekaartjes.

Klik hier en lees het hele verhaal