Over afdeling c

De C staat voor copywriting. Op z'n Nederlands zeggen we gewoon: teksten schrijven.

Over Afdeling C

In 2016 studeerde ik af als Bachelor of Communication op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Vanuit de opleiding heb ik een gedegen achtergrond voor het ontwikkelen van communicatie- en marketingstrategiën.

Tijdens de studie werkte ik freelance aan allerlei communciatieprojecten. In 2011 werd dit Afdeling C , waarbij de C staat voor communicatie , content en copywriting . In de loop der jaren richtte ik me steeds meer op het schrijven van zakelijke teksten.

Voor totaalprojecten werk ik nu samen met partners . Door specialismen samen te brengen leveren we in korte tijd topkwaliteit: snelle websites met professionele beelden en fotografie, een strategisch contentplan en natuurlijk sterke tekst.

Bureaus weten mij te vinden voor het redigeren van artikelen of het schrijven van teksten voor hun klanten. Ondernemers die hun eigen partners al hebben voor de website en marketing, kloppen bij mij aan voor het tekstuele gedeelte. Ik haak aan bij contentteams van bedrijven om te ondersteunen bij het schrijven van copy voor SEO-doeleinden.

Teksten die ik bedenk komen ook terug in delen van tekst, zoals productnamen, pay-offs, landingspagina’s en socialmediaberichten. De recent gepubliceerde projecten zie je in mijn portfolio ..